Πρώτο Recruitment 2017

Η Aristotle Racing Team (ART) κάλεσε τους φοιτητές της πόλης μας να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην ανανεωμένη ομάδα για τη σεζόν 2017-2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 19:00 μμ. στο αμφιθέατρο I του ΚΕ.Δ.Ε.Α. (Κόκκινο κτίριο πάνω από τη Φοιτητική Λέσχη).


Η ART, κατέχοντας σημαντική θέση ανάμεσα σε πολλές πανεπιστημιακές ομάδες του κόσμου, επιθυμεί να διασφαλίσει τη συνέχεια της ομάδας και στοχεύει σε ακόμη περισσότερες διακρίσεις την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό αναζητά νέα μέλη με διάθεση για εργασία και πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ώστε να στελεχώσουν τη νέα ομάδα.


Συγκεκριμένα, η εκδήλωση ξεκίνησε με μία παρουσίαση για να γνωρίσουν οι τα νέα μέλη την ομάδα, τις υποομάδες της και τις εργασίες που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Στη συνέχεια, ακολούθησε μία σύντομη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του τελευταίου μονοθέσιου της ομάδας, ενώ κλείνοντας, τα νέα μέλη είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με παλιότερα μέλη.